Veteraaniosasto

Osaston tehtäviin kuuluu mm. yhdistyksen historian kerääminen, sekä tallentaminen, pitää yhdistyksen museoauto Ford vm. 1967 toimintakuntoisena.

Museoautoa voi tilata vetonaulaksi tapahtumiin.

Kuvassa palokuntamme museoauto Ford 600 vuodelta 1967

Keski-Uudenmaan Pelastusyhdistyksen veteraanivaliokunta kokoontuu säännöllisin väliajoin. Kokoontumiset koostuvat tutustumiskäynneistä, eri alojen asiantuntijoiden luennoista sekä yhteisistä illanvietoista.

Jos olet kiinnostunut toiminnastamme ota yhteyttä. Esa Penttilä puh 0500-414998 tai esa.penttila@elisanet.fi

Hei,

kalenterissa on ollut jo pitkään varaus lauantaille 20.5., tarkoituksena on ollut toteuttaa veteraanitapahtuma Vihtijärvellä, Nummituvalla. Nyt kuitenkin samana päivänä LSPeL eli Länsi-Suomen Pelastusalan liitto toteuttaa tapahtuman nimeltä Supermessut, ja he ovat kutsuneet UPL:n palokuntanaiset ja -veteraanit Naantaliin! Paikan päällä on veteraaneja mm. makkaranpaistossa ja muonittamassa, samoin kuin palokuntanaisia, joilla vielä oma Jounin malja -kilpailu. Teimme siis päätöksen että suuntaamme Naantaliin, Nummituvalle sitten myöhemmin!

Aikataulu:                             Lähtö 8.00 pääkaupunkiseutu – lähtö Naantalista klo 14.00 (takaisin pk-seudulla n. klo 16.30).
Tarkemmat bussiin nousupaikat myöhemmin.

Hinta:                                  Palokuntanaiset ja/tai -veteraanit 15€/hlö ja avecit 20€/hlö. Keittolounas messuilla kuuluu hintaan.

Ilmoittautuminen:             Klikkaa TÄSTÄ ja täytä ilmoittautumislomake! VIIMEINEN ilmoittautumispäivä on keskiviikko 17.5.!

 

Mitä tahansa kysyttävää kun tulee mieleen, meiliä sari.tuuri-salonen@upl.fi tai soitto 0400 297 470!