Yhdistys

Klaukkalan Metsäkylän VPK ry:llä on sammutus sopimus Keski- Uudenmaan Pelastus laitoksen kanssa.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Tomi Raekannas, Sihteerinä Kai Paukkunen, rahastonhoitajana Santtu Kolari ja Isännöitsijänä Aarre Laitila, varapuheenjohtajana toimii Ricardo Battilana ja hallituksen jäseninä Arto Laitila, Eppu Santala ja Jussi-Pekka Huttunen. Yhdistys toimii omistamassaan kiinteistössä osoitteessa Palokunnankuja 18, 01810 Luhtajoki.

Palokunnantalo valmistui 1961 mittavan talkootyön tuloksena. Kiinteistöä hoidetaan edelleen talkoo voimin niiltä osin kuin se on mahdollista. Kiinteistö vaatii jatkuvaa huolenpitoa, jotta sen kunto ja käytettävyys säilyisi moitteettomana. Yhdistys saa varoja toimintaansa vuokraamalla kiinteistön liikehuoneistoa, sekä talonmiehen asuntoa.

Juhlavuoden kunniaksi vuonna 2011 yhdistykselle valmistui paraatilippu, joka vihittiin käyttöön 19.10.2011 Nurmijärven seurakuntakseskuksessa, lipun vihki kirkkoherra Ari Tuhkanen. Lipun juhlallisen naulauksen suoritti yksitoista eri aikakauden edustajaa. Lipun suunnitelusta, sekä toteutuksesta vastasivat Esa Penttilä ja Helsingin Lipputehdas.